You are here
Home > КУХНЯ > Смачна куряча печінка по-румунськи

Смачна куряча печінка по-румунськи

 

Представляємо вам відмінний варіант приготування печінки. Таке блюдо відмінно підійде до вечері. Печіночка виходить ніжною, соковитою і дуже апетитною.

 

необхідні інгредієнти

✓ куряча печінка – 0,5 кг

✓ яйце – 2 шт

✓ цибулю – 1 шт
✓ сіль, перець

✓олія

Рецепт приготування

Печінку миємо й нарізаємо шматочками.

Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо і подрібнюємо.

Обсмажуємо на сковороді 2 хвилини, потім додаємо до неї печінку. Солимо і перчимо до смаку.

Перемішуємо і продовжуємо смажити до появи золотистої скоринки.

Потім вогонь зменшуємо і тушкуємо блюдо 15 хвилин.

Через відведений час додаємо яйця, знову перемішуємо і смажимо до готовності.

Подаємо з гарніром, можна присипати подрібненою зеленню.

Смачного!


Залишити відповідь