You are here
Home > КУХНЯ > Швидкий горіховий торт зі смачним кремом

Швидкий горіховий торт зі смачним кремом

Швидкий спосіб нагодувати малюків корисними продуктами, які вони геть відмовляються їсти – приготувати горіховий торт з сирним кремом. Сирний торт з печива з бананом – найпростіше і дуже дешеве ласощі, яке готується в лічені хвилини і подається після двогодинної просочення.

 

склад продуктів
700 грам горіхового печива;
200 мілілітрів молока будь-якої жирності;
500 грам сиру,
350 грам згущеного молока;
три стиглих банана.

Горіховий торт з сирним кремом: Рецепт

Спочатку зробимо крем.

Викладаємо сир в глибоку миску, вливаємо згущене молоко (одну банку) і перебиваємо все блендером до однорідності.

Порада. На цьому етапі можна додати в крем цедру лимона або ванілін: все залежить тільки від вашого смаку і фантазії.

Плоске блюдо, на якому будемо формувати наш торт, змащуємо тонким шаром крему.

У миску наливаємо тепле молоко, мачаємо в ньому печиво, викладаємо на блюдо, формуючи перший корж. Розмір і форму торт регулюйте самі.

Порада. Можна використовувати будь-який пісочне печиво, але у мене в цей раз печиво з горіховим смаком.

Потім наносимо тонкий шар сирного крему, а вже на нього розкладаємо банани, нарізані тонкими слайсами.

Ще один шар крему, щоб банани не потемніли.

Продовжуємо так, поки не закінчаться інгредієнти.

У мене вийшов прямокутний чотирьохшаровий торт.

Останній шар печива і боки торта обмазуємо кремом.

Прикрашаємо на свій смак. Я просто подрібнити залишився печиво і посипала крихтою торт з усіх боків.

У залишився крем додала трохи какао порошку, переклала в кулінарний мішок і прикрасила верх торта трояндочками.

Середину посипала тертим шоколадом.

Відправляємо оформлений торт на дві години в холодильник.

Смачного!


Залишити відповідь