You are here
Home > КУХНЯ > Торт, який їси з неймовірним задоволенням і захопленням

Торт, який їси з неймовірним задоволенням і захопленням

 

Торт «Каро» – один з тих тортів, які їж з неймовірним задоволенням і захопленням його приголомшливого смаку.

Торт дійсно надзвичайно смачний завдяки своїм складом.

Поєднання чорносливу, меду, згущеного молока, какао, горіхів роблять «Каро» воістину шедевральний або у всякому разі неординарним і святковим.

Торт «Каро»
складові

тісто:

✓ Яйця – 4 шт.

✓ Цукор – 1,5 склянки

✓ Мед – 2 ст. ложки

✓ Коньяк – 1 ст. ложка

✓ Борошно – 1 склянка +2/3 склянки

✓ Какао – 2 ст. ложки

✓ Кориця 1/2 ч. Л.

✓ Розпушувач – 1,5 ч. Ложки

✓ Горіхи – 1 стакан

✓ Чорнослив – 100 гр.

крем:

✓ Згущене молоко

✓ Масло вершкове – 150 гр.

 

Рецепт приготування

За день раніше потрібно поставити варити банку звичайного згущеного молока.

Просто поставити банку в каструлю з водою і варити близько 5 годин, якщо потрібно весь час доливати воду (я згущонку варила з ранку, торт робила ввечері).

Згущене молоко має бути дуже густим і дуже темно коричневого кольору.

Горіхи подрібнити, чорнослив нарізати.

Яйця збити з цукром до збільшення в кілька разів, додати коньяк, мед, збити.

Додати горіхи і чорнослив. Перемішати.

В окремому посуді перемішати борошно, какао, корицю, розпушувач. Додати до яєчної маси.

Виходить середньої консистенції маса. Спекти з цієї маси 3 коржа.

Згущене молоко збити з маслом.

Просочення

У банку від згущеного молока налити 1/4 гарячої води, 1 ст. ложку коньяку перемішати.

Кожен корж просочити цією просоченням, змастити кремом крім верхнього.

Розтопити на водяній бані темний шоколад і облити ним верх торта.

Смачного!


Залишити відповідь